RUDI KLARIČ

Rudi Klarič

1939 – 2022

Citat iz enega od Rudijevih filmov: ”Življenje je minljivo kot vodna pena.“ (Bhartrihari) Tako se zdi, da izgine tudi spomin.

Z naslednjimi besedami si bomo sodelavke in sodelavci prizadevali osvetliti delček iz življenja Rudija kot raziskovalca življenja in ustvarjalca za človeštvo še nepojmljivih nadčasovnih stvaritev.

Poznal je veliko ljudi, a le redki so mu bili zares blizu. Nekdo je dejal: “Velik privilegij je imel, kdor je živel in delal v Rudijevi bližini.“ S svojim neskončnim virom ustvarjalne moči, skozi svoje filme sporoča svoje življenjsko duhovno poslanstvo kot scenarist, pisec besedil, glavni snemalec in režiser. V svojem življenju je kot mednarodno priznani in mednarodno uveljavljeni avtor v svojem skromnem studiu ustvaril in z ustvarjalnim navdihom svetu zapustil avtorska dela čiste vesti.

Rudi

  • je avtor izvirne smiselne in energijske metode Sem&vem®;
  • ustvaril je preko 400 filmskih del;
  • ustvaril je idejno, vsebinsko, energijsko in izvedbeno zasnovo patenta z imenom IMP Prebujevalnica®;
  • je avtor idejne in vsebinske zasnove spletnega portala Zavoda Vest (še nedokončane)
  • je avtor Naravnika – astrološkega in duhovnega priročnika.

Imel je globoko vero v človeka kot duhovnega bitja.

Z vsakim svojim delom je dokazal, da znanje ni pogoj za ustvarjalnost ampak je le orodje pri ustvarjalnem navdihu. Ustvarjal je tudi v najtežjem obdobju svojega življenja, ko ga je ogrozila bolezen. S svojo nadnaravno močjo in uporabo svoje metode Sem&vem® je vzdrževal vitalnost telesa in si tako kljub slabim napovedim medicine, podaljševal življenje, še naprej izdeloval filme, imel osebne pogovore, pisal knjigo Nevidni kamen (ki je žal ni uspel dokončati), vodil prireditve na Podgozdu, drugod v Sloveniji in na Hrvaškem.

Rudijeva plemenita ustvarjalna dela bodo trajnostno dostopna vsakomur, ki bo njegova sporočila čiste vesti zmogel prepoznati in uporabiti.

Njegove sodelavke in sodelavci verjamemo, da bodo Rudijeve stvaritve dostopne posameznikom širom po svetu za več razumevanja, medsebojnega spoštovanja, za mir in osebnostni razvoj.

PREBUJEVALNICA DOMA (PBCA DOMA):

Vse Rudijeve, v zadnjih dveh letih preporojene slikovno zvočne vsebine (SZV- dokumentarni filmi z oznako delo čiste vesti®) in izdelane slikovno zvočne predstave (SZP s SZP-S), namenjene izključno samo za osebno uporabo, so po veljavnem ceniku dostopne v podjetju Cultura Europaea d.o.o. na USB nosilcu.

Ta nosilec je smiselno in varovalno Sem&vem® orodje za uporabo bodisi DOMA ali NA POTOVANJU.

Vsebuje:
slikovno zvočne vsebine (SZV) – z oznako delo čiste vesti® in namenske slikovno zvočne predstave (SZP s SZP-S).

Z nakupom SZV ali SZP s SZP-S, si ustvariš PREBUJEVALNICO DOMA (PBCA DOMA), ki ti omogoča poustvarjanje smiselnega energijskega polja in govorno vodeno globinsko sproščanje organizma.

UČINKI so: višanje ravni osebne duhovne prebujenosti, zavesti, prisebnosti, zbranosti, osredotočenosti in
sočasno spodbujanje samodejnega naravnega samozdravilnega delovanja organizma kot tudi
razkrinkavanje in odpravljanje zahrbtnih zločestih podzavestnih protislovij in posledične domišljavosti,
ki je globlji vzrok za prav vsako bolezen in osebno življenjsko težavo.

Povezava do seznama preporojenih slikovno zvočnih vsebin (SZV) in slikovno zvočnih predstav (SZP s SZP-S) je na:

SZP-P, SZV-DF, SZP-S (PBCA DOMA) – Cultura Europaea

Povezava do CENIKA:

Cenik – Cultura Europaea

Podgozd 20.11.2022